Förfrågningar

Vi jobbar med ett helhetskoncept, vilket innebär att vi tar hand om projektet från start till mål, sköter samordning med alla inblandade hantverkare och ger ett totalansvar.

Fyll i din offertförfrågan nedan

Innan ni börjar med den digital offerten är det bra att ha tumstock, penna och papper till hands.

1. Välj typ av offert

Jag är medveten om att ni sysslar med kompletta badrumsrenoveringar, med egen butik och utställning i Habo. Jag är medveten om att en förutsättning för att vi skall kunna anlita er är att vi köper allt genom er. Detta passar oss utmärkt eftersom vi vill ha en entreprenör till hela projektet.

2. Vad vill du ha för arbete utfört?

Fota och ladda upp en bild på hur utrymmet ser ut idag...

3. Typ av bostad

Hus/VillaLägenhetRadhus/Parhus

4. Avtal och villkor

Jag är medveten att jag som kund kan få en kostnadsfri digital offert med ett cirkapris baserat på uppgifterna jag lämnar här. Skulle jag sedan gå vidare med förslaget från er så har jag möjlighet att boka ett hembesök där vi går igenom projektet på plats för en mer exakt offert. Jag förstår att detta tar tid från er och att jag givetvis får betala en timmes arbetskostnad för hembesöket (se priser under tjänster) om jag av någon anledning ej längre vill ha jobbet utfört.

Jag är medveten att om någon av våra entreprenörer skulle upptäcka något fel som ej varit synligt från början och dem därmed inte kunnat att förutse detta kan medföra extra jobb, offerten kan därmed stiga med max 15% om inget annat avtalas.

Jag är medveten om att det inte alltid går att uppfylla en badrumsrenovering utan att göra avvikelser från säker vatten, men vill att ni gärna i den mån det går försöker uppfylla säker vatten.

5. Kontaktuppgifter

Verifiera att du inte är en robot


Genom att använda tjänsten godkänner du våra användarvillkor.