JW Kakelsättning är specialiserade på badrumsrenoveringar – trygghet, kvalité och garanti.

Alla tjänster

Snickeri och byggnation

Vi utför alla typer av invändig renovering, även om och tillbyggnad. Vi har bred erfarenhet av byggnation, även nybyggnation med modul eller lösvirkeshus.

Kök

Vi utför köksrenoveringar med Kök från IKEA. Vi konsulterar och hjälper er rita upp köket, ni gör era val hos Ikea vi hjälper er att sy ihop hela projektet.

Badrumsrenovering

Vi är specialiserade på badrumsrenoveringar. Vi hjälper er från idé till färdigt badrum.

Läggning klinkers

Vi utför all typ av läggning av klinkers inomhus, med eller utan värmegolv.

Tjänst Interiör

Kom in till oss och se ut nya badrumsmöbler så hjälper vi dig med uppmontering samt installation av el och vvs.

Kakelsättning kök

Vi hjälper dig att kakla i köket ovanför diskbänk. Behöver du hjälp att riva bort det gamla så gör vi det också. Vi ordnar även byta av köksblandare om du vill.

Byta blandare

När det är dags för nya blandare i badrummet eller i köket kom in till oss och se ut så hjälper vi dig med installation.

Byta WC-stol

Boka ett byte av WC-stol. Vi har alltid Ifö Spira Rimfree Soft Close i lager. Just nu 6995 kr inkl. installation (med ett beviljat rotavdrag på 648 kr). Utan rotavdrag 7643 kr.

Pumpspackling
EPS-betong

EPS-betong är en perfekt produkt om du tex. skall gjuta ett källargolv. Fördelarna är bl.a att du kan lägga EPS-betong rakt på sand eller grusbädden i din källare. EPS-betong tål fukt och är isolerande. Man rekommenderar minst 15 cm EPS för god isolering.

Pumpspackling
/flytspackling

Vid större golv som är ojämna krävs ibland flytspackling med hjälp utav pump för ett bra resultat. Kontakta oss om du är intresserad och vill höra mer om detta.