Tjänster

Badrumsrenovering

Vi är specialiserade på badrumsrenoveringar. Vi hjälper dig från idé till färdigt badrum. Vi börjar med ett hembesök, sedan kommer du som kund ut till butiken och väljer kakel och inredning. Efter det skickar vi en totaloffert på hela renoveringen. Med undantaget att vvs och el-arbetet sker löpande genom våran samordning.

Läggning klinkers

Vi lägger all typ av klinkers inomhus. Kök, hall, vardagsrum, gillestuga eller uterum (frostfritt). Vill ni ha golvärme så löser vi det också.

Pumpspackling EPS-betong

EPS-betong är en perfekt produkt om du tex. skall gjuta ett källargolv. Fördelarna är bl.a att du kan lägga EPS-betong rakt på sand eller grusbädden i din källare. EPS-betong tål fukt och är isolerande. Man rekommenderar minst 15 cm EPS för god isolering.

Kakelsättning kök

Har du tröttnat på ditt gamla kökskakel är det dags att komma in till oss. Ni väljer ut ett kakel och vi bokar en tid och kommer ut till er. Vi kan hjälpa er att riva bort det gamla kaklet och även byta ut köksblandaren om ni skulle vilja. Obs! Kök lämnar vi inga fasta priser på utan görs alltid löpande.

Pumpspackling/flytspackling

Vid större golv som är ojämna krävs ibland flytspackling med hjälp utav pump för ett bra resultat. Kontakta oss om du är intresserad och vill höra mer om detta.

Priser löpande

Timdebitering: 650 kr/tim inkl moms.
Resekostnad: 4,2 kr/km inkl moms.
Minsta debitering: 150 kr/resa.
Materialkostnad enligt gällande leverantörs kundprislista.

Priserna gäller vid löpande arbete då material och interiör köps genom oss.

Prisexempel badrum

Arbetskostnad80 000 kr
Materialkostnad40 000 kr
Resekostnad3 000 kr
Interiör50 000 kr
Rotavdrag 30 %-24 000 kr
Summa154 000 kr