Alla tjänster

Badrumsrenovering

Vi är specialiserade på badrumsrenoveringar. Vi hjälper er från idé till färdigt badrum. Ni börjar med att fylla i ett offertunderlag digitalt via hemsidan sedan kommer ni in till oss under våra öppettider eller bokar ett exklusivt besök. Där ni väljer kakel, möbler och inredning. Efter besöket skickar vi en totaloffert på hela renoveringen kommer att kosta. Med undantaget att el- och vvs-arbetet ligger som en uppskattad post på offerten.

Läggning klinkers

Vi lägger all typ av klinkers inomhus. Kök, hall, vardagsrum, gillestuga eller uterum (frostfritt). Vill ni ha golvvärme så löser vi det också.

Kakelsättning kök

Har du tröttnat på ditt gamla kökskakel är det dags att komma in till oss. Ni väljer ut ett kakel och vi bokar en tid och kommer ut till er. Vi kan hjälpa er att riva bort det gamla kaklet och även byta ut köksblandaren om ni skulle vilja. Obs! Kök lämnar vi inga fasta priser på utan görs alltid löpande.

Vi monterar allt vi säljer

Vill du fräscha upp badrummet med nya möbler, har du en blandare som läcker eller en wc-stol som behöver bytas, se något i butiken så hjälper vi er att montera det.

Pumpspackling EPS-betong

EPS-betong är en perfekt produkt om du tex. skall gjuta ett källargolv. Fördelarna är bl.a att du kan lägga EPS-betong rakt på sand eller grusbädden i din källare. EPS-betong tål fukt och är isolerande. Man rekommenderar minst 15 cm EPS för god isolering.

Pumpspackling/flytspackling

Vid större golv som är ojämna krävs ibland flytspackling med hjälp utav pump för ett bra resultat. Kontakta oss om du är intresserad och vill höra mer om detta.

Priser löpande

Timdebitering: 670 kr/tim inkl moms.
Resekostnad: 4,2 kr/km inkl moms.
Minsta debitering: 150 kr/resa.
Materialkostnad enligt gällande leverantörs kundprislista.

Priserna gäller vid löpande arbete då material och interiör köps genom oss.

Prisexempel badrum

Arbetskostnad snickeri, plattsättning, vvs & el80 000 kr
Materialkostnad snickeri, plattsättning, vvs & el50 000 kr
Resekostnad3 500 kr
Interiör70 000 kr
Rotavdrag 30 %-24 000 kr
Summa179 500 kr